Промоција књиге "Творци ваздухопловства Краљевине Југославије"

У четвртак 29.03.2018. године у 12 сати одржаће се у просторијама клуба Ваздухопловног Савеза Србије. Београд, Узун Миркова  4/1 промоција књиге Чедомир Ј. Јанић, Огњан М. Петровић; Творци ваздухопловства Краљевине Југославије. Позивате се да присуствујете овом догађају.

Чедомир Чеда Јанић (1934-2013)

У четвртак 3.1.2013. премину је наш члан Чедомир Јанић директор Музеја ваздухопловства - Београд у пензији.

У петак 4. јануара 2013. године у Музеју ваздухопловства - Београд биће у 13 сати одржана Комеморација Чедомиру Јанићу оснивачу и првом директору Музеја.

Сахрана је на београдском Новом гробљу у суботу, 5. јануара 2013. године у 12 сати.