План и програм рада Удружења за неговање ваздухопловних традиција за прво полугође 2014. године

30. 12. 2013.—10. 3. 2014.  Зимски и празнични одмор

8.2. 2014.—Необавезан састанак чланова Удружења поводом годишњице оснивања ( 22. годишњица ) у 11 часова у ресторану Аероклуба ( ако не ради, онда у ресторану '' Парк ''. )

15. 2. 2014.—Празник Сретење, Дан државности Србије, Дан војске Србије, Слава Музеја ваздухопловства, Слава друштва за неговање традиција ослободилачких ратова Србије

10. 3. 2014.—Редовна 719. седница Удружења—Почетак рада и договор о будућем раду

17. 3. 2014. – Редовна 720. седница Удружења—Слободан Штава—Чарлс Тејлор, механичар браће Рајт и градитељ мотора.

20.3. 2014. Сећање на пилота Михаила Петровића. Обилазак гробова ваздухопловаца са представницима Завичајног удружења Михаило Петровић из Влакче.

24. 3. 2014.—Редовна 721. седница Удружења—Владимир Лепојевић—Куманово 1941. године—Сећање пилота Богдана Рашића

31. 3. 2014.—Редовна 722. седница Удружења-Чедомир Крунић—Судбина цивилних авиона у време распада Југославије ( 1991- 2000 )

7.04.2014. - Редовна 723. седница Удружења; Сава Пустиња, Тема: Разлози за скупе авионе 5. и 6. генерације поред моћних ракетних система?

Надаље редовни састанци сваког понедељка у 12.15 у Дому АК, са програмом који ће предложити председник Удружења инж. Душан Бошковић.